RITE OF THE WOMB

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren.
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

GESCHENK AAN JEZELF

The 13th  Rite of the Munay Ki is een waar geschenk aan jezelf.Een eeuwenoud vrouwen ritueel van de Inca’s, de Q’eros indianen uit Peru welke nu doorgegeven wordt over de gehele wereld. Pure vrouwepower! 

Door de zachte energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht versterkt.

flowers-1359281_960_720

DIEP GERAAKT

Zelf ben ik diep geraakt door de krachtige werking van de Rite.

Het heeft een enorme creatiekracht in mij in werking gezet. Ik voel mij dan ook bevoorrecht dat ik deze door mag geven zodat ook jij met jouw vrouwelijke kracht (opnieuw) in contact kan komen.

IN VERBINDING

Vooraf zal ik je vragen om wat voorbereidend werk te doen. We zullen op de dag zelf met elkaar in een veilige ruimte bijeen komen en verbinding maken met dat wat je wil loslaten en Moeder Aarde.Vele andere vrouwen gingen jou voor:

” Voor de Rite had ik erg veel last van PMS. Nu 2 cycli later had ik er voor het eerst in 4 jaar tijd geen last van. 
Bedankt lieve Daniella!”

Roos 2

” De Rite heeft mij veel gebracht. Ik voel me gesterkt in mijn vrouwelijke kracht en heb nog meer ideeën en inspiratie om met mijn eigen praktijk aan de slag te gaan.

Dank Daniella voor je liefdevolle aanwezigheid en begeleiding tijdens deze dag!”

PIJN & VERDRIET

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit het verre verleden met ons mee.

 

” Inzicht in de herhaling van het thema angst en onveiligheid die ik in mijn leven heb ervaren.

Ik voel nu rust en mijn eigen ruimte “.

 

Of hebben we een trauma opgelopen, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Nu is het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol kracht en dus ook zacht, liefdevol en wijs.

Lieve Daniëlla,

ik wil je nu vooral bedanken voor de veiligheid, geborgenheid en het vertrouwen wat je mij gegeven hebt om dit bij jou te mogen doen.” 

hands-1281835_960_720

Bekrachtigend en Heilig….

Voor iemand die normaal veel woorden heeft zijn dit de enige woorden die er nu zijn…”

Anne

MUNAY KI

De naam 13th Rite of Munay Ki, Womb Healing, verwijst naar de menstruatiecyclus van 13 manen van een vrouw.Een Rite bevat een energietransmissie, ook wel initiatie of inwijding genoemd.De Rite is er voor alle vrouwen; met of zonder baarmoeder, wel of geen kinderen gebaard, wel of juist niet meer menstrueren.

Jouw gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en veiligheid zal weer volop kunnen stromen! Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn.

“Hoi Daniella,

Ik had je beloofd te mailen bij goed nieuws! En ja hoor, ik ben inmiddels ruim 13 weken zwanger! Onze womb was wat dat betreft op het perfecte moment! Nogmaals bedankt voor een wonderlijke ervaring”

Rite 1

“Lieve Daniella,
Ik had nooit kunnen vermoeden dat ik zoveel intensiteit aangereikt zou krijgen die middag
Intensiteit waardoor zelf mijn waarnemingen zijn veranderd, de zelfbedachte comfortzone die als een kaartenhuis in elkaar stortte .
Ik voel mij opnieuw geboren , rustiger en onderdeel van het leven waardoor mijn leven nu begint te stromen. 
Ik vind het prachtig en ook fascinerend hoe ver ik hier nu al in ben . Ik ben je intens dankbaar voor de Rite van de Baarmoeder. Het heeft mijn leven veranderd van angst naar liefde”.

 

Door Womb Keeper Daniella van de Zande

Kosten: €45  thee en versnaperingen

min. 4 en max. 8 deelneemsters

 

Verhinderd? Kosteloos annuleren kan telefonisch tot uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de sessie. Mocht je je niet afmelden of te laat afmelden, dan ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.