GESPREK MET DE ZIEL

Tijdens een Gesprek met de Ziel stem ik mij af op jouw ziel. Ik luister. Naar wat jouw ziel mij te vertellen heeft.

Vraag door daar waar het lastig en pijnlijk wordt. Om zodoende vanuit de diepste lagen antwoorden, inzichten en handvatten naar boven te halen. Antwoorden die jij zelf geeft zonder mijn eigen interpretatie.

Reactie na het ontvangen van een Gesprek met de Ziel:

“…Ik heb er eigenlijk geen woorden voor…er kwam er maar 1 in mij op en dat was “WOW”!! “

REGRESSIE EN VORIGE LEVENS

Een Gesprek met de Ziel is niet zomaar een afstemming. In het telepathische contact dat ik heb met jou of jouw (ongeboren/overleden) kind, een overleden dierbare of een (huis)dier, ontstaat een zielsconnectie. Een intens zuivere verbinding waarin ik letterlijk kan zien, voelen en horen. 

Ik luister niet enkel, ik ben erbij wanneer het moeilijk, pijnlijk of confronterend wordt. Dan ben ik dichtbij, hou een hand vast, bied indien nodig een troostende schouder en moedig aan verder te vertellen. 

Door echt aanwezig te zijn. Altijd even liefdevol. Altijd weer even ontroerend en helend.

“Ik zou het íedereen kunnen aanraden om zichzelf zo’n waanzinnig, waardevol cadeau te gunnen.
Daniella, jij weet op een prachtige, zuivere manier contact te leggen en dit met zoveel liefde en caring te vertalen naar de desbetreffende persoon die het aanvraagt.

Mijn dank is nogmaals groot! ”

Liefs,
Jet

MET AANDACHT EN LIEFDE

Ik luister met liefde en aandacht naar alle zielen; van 0 tot 100 jaar. Want elke ziel wil graag gehoord worden!

Ik werk volgens de Luisterkind®methode, ontwikkeld door Diana van Beaumont. Een zeer zachte, zuivere, liefdevolle en doeltreffende manier om in contact te treden met de diepste lagen van de ziel.

Luisteren met liefde en aandacht naar alle zielen, dat is wat ik doe. Zielen die reeds zijn overgegaan, zieltjes die nog geboren willen worden. Denk aan:

 

VOOR WIE?

Misschien heb je behoefte aan aanmoedigingen wil je weten of jouw overleden moeder dichtbij je is. Ligt een dierbare in coma en wil je weten wat het beste is voor hem/haar.

Mis je jouw overleden zus en wil je weten hoe het met haar gaat. Is jouw vader niet meer aanspreekbaar door de ziekte Alzheimer en wil je weten welke keuzes de juiste zijn voor hem. Tijdens een Levensbrugafstemming kunnen antwoorden verkregen worden.

Heb je ooit voor de moeilijke beslissing gestaan voor een abortus en kamp je nog altijd met schuldgevoelens en intens verdriet? Dan maak ik via de Luisterkind®methode contact met jouw ongeboren kindje. Ook wanneer er sprake is geweest van een miskraam.

Of begrijp je maar niet waarom een dierbare de keuze heeft gemaakt uit het leven te stappen. Verlang je naar contact met jouw ongeboren tweelinghelft. Of je bent zwanger en je wil graag weten hoe het met jouw nog ongeboren kindje gaat.

Begrijp je het gedrag van jouw kind niet en wil je weten hoe jij als ouder zo goed mogelijk kan ondersteunen. Wil je weten waarom je steeds tegen dezelfde kwesties aanloopt en heb je behoefte aan een luisterend oor.

Altijd even liefdevol. Altijd weer even ontroerend en helend.

“Een mooie afstemming heb ik mogen ontvangen van Daniëlla.

Het was op het juiste tijdstip waarop ik het zo nodig had. Dat duwtje in de rug. Ik was ontroerd.

Daniëlla heeft bijzondere kwaliteiten in huis waarmee ze de mensen met veel warmte benadert.

Ga zo door lieve Daniëlla! Jij maakt net even dat verschil!”

Marja Berendsen

 

HELING & BEVRIJDING

Soms maken we een hele reis samen en ontstaat er al de nodige heling tijdens het afstemmen zelf. Soms word ik geleid naar vorige levens. Dan kijken we samen naar de film van toen. 

Zodat eindelijk beladen issues besproken kunnen worden die als een zware last wegen. Welke misschien al vele levens meegedragen worden. Om deze vervolgens los te laten. Om bevrijd te worden van oude dogma’s, van knellende banden uit een ver verleden en te worden ontdaan van oude destructieve patronen. Dat kan heel intens zijn, ook voor mij.

En altijd ben ik daar. Voor jouw ziel die gehoord wil worden.

Omdat jij het niet alleen hoeft te doen.

“Ik kreeg de kans om een prachtige afstemming te ontvangen van Lovely Life, het voelde al direct goed , meteen bij het eerste contact al, ik voelde duidelijk dat deze afstemming mij veel ging brengen. Achteraf nog zelfs meer dan ik had kunnen vermoeden

Het enige wat ik hoefde te geven van te voren was mijn naam, geboortedatum en een foto. Een paar dagen later kreeg ik de afstemming al per mail.

Ik las deze rustig door, en het raakte mij meteen , het ontroerde me, dit had ik niet kunnen verwachten deze informatie, en zo liefdevol

Toen ik het las voelde ik meteen waar het over ging , waardoor ik nog aan mijn kind zijn vast hou, nooit heb ik dat zo gevoeld, het versnipperd zijn , tussen mijn kind zijn van toen en mijn vrouw zijn van nu het willen bijelkaar rapen van deze snippers, het heel worden, de vrouw zijn die ik wil zijn en dat ervaren.

De afstemming van Daniella maakte in een keer heel veel duidelijk,het gaf voor mij duidelijkheid dat ik nog geheeld mag worden.

Ook dat ik niet in mijn eigen ritme leef, ergens wist ik dat al maar je wordt toch meegesleurd in het ritme van het leven zoals het nu is, ik mag naar mijzelf luisteren

Lieve Daniella ik wil je heel erg bedanken voor deze mooie afstemming, dat je me geraakt hebt, en ik heb gevoeld hoe liefdevol je je werk doet, dank je wel hiervoor !”

Serajah Meijer

 

 

Een Gesprek met de Ziel kan een levensveranderende ervaring zijn. Wil jij ook horen wat jouw ziel te vertellen heeft?  Vraag dan nu een Gesprek met de Ziel aan.

“Want de ziel weet te spreken

wanneer het hoofd niet luisteren wil 
en zwijgt 
wanneer het hart wil voelen. 

De kunst is te horen 
wanneer de stilte valt…”

Daniëlla van de Zande –

Voor hen die reeds zijn overgegaan en zij die niet kunnen spreken, dient toestemming van directe naasten verleend te worden. Ouders vragen zelf een Luisterkind®afstemming aan voor hun kind, kinderen vanaf 10 jaar dienen zelf toestemming te geven.

Gesprek met de Ziel     €55