GESPREK MET DE NATUUR

MET DE STROOM MEE

Dat is de duidelijke boodschap van mijn Spirithelpers. Waar ik ongelooflijk blij van word, dankbaarheid voor voel én enthousiast van word! Dus ja, ook ik mag met de stroom mee. Dát is precies wat ik ga doen.

Tijdens ons nomaden bestaan komen we op zóveel mooie prachtige en wonderlijke plekken. Daar waar zoveel magische en eeuwenoude energie waarneembaar is en elke plek mij telkens een ander verhaal vertelt.

Het is mij inmiddels duidelijk geworden dat ik deze verhalen mag vertalen en delen.
Ik kan niet wachten! Jij ook niet?

Hou dan mijn facebookpagina  LOVELY LIFE in de gaten, like en volg zodat je niets hoeft te missen van alle geheime boodschappen die ik ga delen met jou.

Hier op mijn site publiceer ik mijn blogs GESPREK MET DE NATUUR. Deze deel ik tevens met jou op mijn facebookpagina. Ik vertel je over mijn gesprekken met het stenenvolk, de natuurwezens, het staande volk, de elementen, de planten en uiteraard ook de dieren en nog zóveel meer!

Laat je verwonderen, raken en meevoeren met mijn GESPREK MET DE NATUUR en leer meer over oude wijsheden, verborgen kennis en inzichten, die ik allemaal met je ga delen. Tot gauw!

 

“Enkel in de verstilling is ware schoonheid zichtbaar
Het toont zich,
openlijk.
Het behoeft geen waardering,
noch bevestiging.
Hierin wordt  De Waarheid gepresenteerd”.

 

– Daniella van de Zande –

GESPREK MET DE NATUUR