BOODSCHAP VOOR DE ZIEL

BOODSCHAP VOOR DE ZIEL 14-1-2019

Energetisch is er veel gaande. We ervaren hevige ascensie symptomen en daarnaast volgt de ene doorbraak de andere op. Zo mooi om te zien en te ervaren dat wanneer we onszelf laten zien, onze inzichten durven te delen en over onze eigen innerlijke processen spreken met elkaar, de ander ook geraakt wordt. Tot diep in de ziel.

De ziel waaraan we onderhevig zijn. Ondergeschikt aan zijn. Wanneer we bereid zijn te luisteren naar de fluisteringen van onze ziel, zijn we in staat om diepgaande transformatie processen sneller door te werken dan we ooit voor mogelijk hebben gehouden.

Uiteraard komt daar een bereidheid bij kijken. De bereidheid en welwillendheid om elk moment opnieuw te willen kijken, te voelen, te ervaren en te zien wat de werkelijke ervaring die ons wordt aangeboden met ons doet. Welke onderliggende boodschappen hierin verborgen liggen zodat we kunnen groeien in bewustzijn, groeien en transformeren op persoonlijk en spiritueel vlak.

De schaamte voorbij. Dat is wat er op dit moment speelt.

Ons niet langer schamen voor ons schaduw en ons licht. Onze bereidheid tot groei, tot expansie gaat voorbij de schaamte. Daar ligt onze ware kracht.

Vergeet niet dat een ander net zo verlangt naar de vrijheid in elk moment als dat jij dat doet of misschien deed. En wanneer je eenmaal een inzicht tot je hebt genomen, hebt ervaren tot op het bot, schroom dan niet deze te delen met ieder welwillend luisterend oor. Vergeet niet waar je vandaan komt. Herinner je zelf elk moment aan waar je naar toe wilt. Zonder te willen verdwijnen van je aardse bestaan.

Denk aan het verlangen naar een betere versie van jezelf, een lichtere wereld, een open houding en open hart in een natuurlijke habitat waarin we allen vrijelijk kunnen bewegen en ons vrij voelen te zijn wie we zijn. Zo nodigen we tevens de ander uit hetzelfde te doen. En daar ontstaat de verbinding. De innige verwantschap die we allen willen ervaren.

Er zijn  nogal wat fysieke symptomen die met dit proces gemoeid zijn. Deze bestempelen we als ongemakkelijk en onprettig. Vaak roept het onrust en angst op. De slapeloze nachten, de trillingen rondom ons hartchakra, de hevige stemmingswisselingen en de grote vraag die ons allen in de greep houdt; wanneer gaat dit voorbij? Ja, is het antwoord. Ja, dit gaat voorbij. En het begint. Telkesn opnieuw. Er is een onophoudelijke stroom van nieuwe energie en hoge lichtfrequenties en lichtcodes die we ontvangen.

Wanneer we ons niet langer bezig kunnen en willen houden met deze vraag, ontstaat rust als vanzelf. Er volgt berusting. Berusting in het gegeven dat er iets groots gaande is. Voor jou. Voor mij. Intense dankbaarheid volgt wanneer we tot het innerlijke besef komen dat dit waanzinnige tijden zijn die ons in staat stellen om op een ongekend spiritueel niveau te evolueren. Tenslotte zijn we allen een spiritueel wezen in menselijke vorm.

Voel wat er te voelen valt, verlies jezelf niet in allerlei fysieke sensaties. Zoek niet langer naar de bevestiging van anderen om tot kalmering te komen Stel jezelf gerust. Je bent er toe in staat. De adem observeren en volgen geeft al zoveel rust.. Het kalmeert je systeem en energiehuishouding. We zijn allen uitgerust met dit levesnmiddel wat we elke desgewenst moment kunnen raadplegen en vruchtbaar kunnen toepassen.

Stel je dankbaar op dat jij er bij bent. Weet dat ook dit voorbij gaat. Maar meer nog; verblijd jezelf met het gegeven dat deze tijden ons naar een hoogtepunt brengen van verruimd bewustzijn, optimale  groei en evolutie.

We worden allen gedragen en gesteund. Het is aan ons om dit besef door te laten dringen en te weten dat we niet alleen zijn. Elke dag op nieuw kunnen we kiezen. Kiezen voor het weten, dat innige weten, dat heldere weten dat in ieder van ons besloten ligt. Maak die keuze, elk moment opnieuw.

Geef ruimte aan alles wat er door je heen wil bewegen en beweeg mee.