MAGISCHE WEGWIJZER VOOR 2019

Alle Magische Wegwijzers voor 2019 hebben inmiddels hun weg gevonden. Wat was het weer heerlijk om een kijkje te kunnen nemen in mijn glazen bol om te zien wat het Nieuwe Jaar voor velen gaat brengen. Het geeft me kriebels en een enorm gevoel van opwinding om te zien wat er allemaal staat te gebeuren, wat er mogelijk is!

Vergeet niet dat JIJ degene bent die het mogelijk maakt; zonder jou ontstaat er niets. Jij bent de creator . Ik kan kijken, voelen en zien; jij bent diegene die keuzes maakt, knopen doorhakt en stappen neemt. Dat maakt je tevens ontzettend krachtig en machtig, vind je niet?

 

WAT GAAT 2019 ONS BRENGEN?

Liever stel ik de vraag ik; wat heb jij 2019 te brengen? Er zijn allerlei invloeden van buitenaf waar je dankbaar gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld op astrologisch vlak zoals de stand van de planeten, de stand van de maan en de sterren. Nummerologisch gezien staat 2019 voor het getal 3. Drie eenheid. Verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Thuiskomen bij jezelf.

Energetisch, zoals de stijging van de trilling van de Aarde en de zonnevlammen. Collectieve energie waarvan je de invloed kunt ervaren op jouw energie huishouding en nog veel meer zaken.

Wanneer we kijken naar de Chinese astrologie draagt het nieuwe jaar Aarde Varken energie. Voor mij persoonlijk een bijzonder jaar; mijn astrologisch chinees teken is Varken. Dat betekent voor mij bijvoorbeeld dat mijn intuïtie nog meer leidend zal zijn komend jaar, ik kan daar volledig op vertrouwen. Het wordt mijn Magische Wegwijzer voor 2019!

Het element Aarde staat in verbinding met alles rondom het thema huis. Aarden, settelen, een plek vinden waar een thuis gecreëerd kan worden. Daar ligt mijn focus en ik weet dat het komt.

Maar ook thuis komen en voelen bij jezelf. Meer en meer die heelheid ervaren die er altijd al is maar die we niet ervaren doordat we regelmatig in de illusie van afgescheidenheid leven.

 

OOK VOOR JOU EEN BIJZONDER JAAR!

Jazeker! Want wat heb jij 2019 te brengen? Wanneer je jezelf deze vraag stelt, kom je in contact met jouw veld van creatie. En wat ligt daar veel moois verscholen!

2019 zit bomvol kracht en vernieuwing en overvloed. Je kunt manifesteren, creëren en realiseren wat je maar wilt maar dan wel vanuit de zachte YIN energie. Dat betekent dat er meer rust, beleid, geduld en aandacht van je gevraagd zal worden. Voor sommigen een behoorlijke uitdaging, voor anderen een natuurlijke staat van zijn.

Het afgelopen jaar heb je dankzij de werking en ondersteuning van de YANG en Vuur energie veel neer kunnen zetten, achter je gelaten en getransformeerd. Wellicht herinner je je de vele pijnlijke momenten van afscheid nemen van mensen, situaties, gedrag en overtuigingen waar je zolang in geloofd hebt. Het is onze gehechtheid aan zaken waardoor we het als een zo een pijnlijk proces hebben ervaren.

Nu je je lichter voelt, doordat je je hebt ontdaan van alles wat niet meer past, zie je in dat het eigenlijk heel eenvoudig is en weinig moeite kost. Weerstand bieden vraagt en kost energie, aanvaarding biedt je de weg van moeiteloosheid.

 

ALLES IS LIEFDE!

En daar komt Liefde de hoek om kijken! Want wat een Liefde was er voor ons beschikbaar in al onze processen. En wanneer je dacht dat het niet erger kon, dan nog was het Liefde die jou aanraakte. Die tegen jou zei; “Hey, kijk eens goed. Wat wil jij nu niet zien? Wat heb jij nog te verdedigen, welke pijn wil je nog altijd niet voelen en hoe kun je je opnieuw open stellen voor deze ervaring die jou zoveel inzicht en heling biedt?”

En in 2019 gaan we daarvan nog veel meer ontvangen!

Maar jij mag het eerst weggeven, zomaar. Zonder voorwaarden, eisen of verwachtingen. Doe het maar, je zult zien dat het in twaalfvoud naar je terug komt zodat je zult baden in een overvloedig veld van Liefde. Stop de eindeloze zoektocht naar Zelfliefde. Het is er al. Je hoeft het slechts maar te geven. Geef het eens al jouw liefde en aandacht. Zalig vooruitzicht toch?

Dus, de basis is er. Je hebt flink gebouwd en verbouwd. Een stevige fundering is gelegd. Het harde werken is gedaan. Nu kun je verder uitbouwen en het zo inrichten als jij wilt. Je mag alles gebruiken. Je mag nu al jouw gaven en talenten inzetten. En wie weet ontdek je zelfs wel nieuw talent in jou. Geef jezelf maar een podium. Neem jouw plek in.

In het Nieuwe Jaar mag je met veel liefdevolle aandacht jouw creaties gaan verzorgen zodat ze uit kunnen groeien tot het mooiste wat jij je hebt voorgesteld, gevisualiseerd, gedroomd. Wanneer je het kunt dromen, wanneer je het voor je geestesoog kunt zien, is het er namelijk al.

Want je weet inmiddels; ALLES is mogelijk zolang jij erin geloofd!