WIJSHEID VAN WOLF

Vraag jij je wel eens af wat jouw krachtdier is? Heb jij ooit ervaren hoe een krachtdier jou de weg wijst? Misschien is het je de laatste tijd opgevallen dat een bepaald dier steeds op jouw pad verschijnt. Een dier waar je voorheen helemaal geen oog voor had. Of juist een afkeer van hebt of zelfs angst.

Je merkt ineens op dat dit dier zich op de meest onwaarschijnlijke plaatsen aan jou laat zien en overal zie je ineens afbeeldingen verschijnen van dit specifieke dier. Je komt mensen tegen met de achternaam van dit dier. ’s Nachts in je dromen komt het tot een ontmoeting en overdag zie je het dier overal om je heen. In levende of overleden toestand.

Wanneer je dit herkent, geloof me. Dan heb je jouw krachtdier ontmoet. En dan kun je maar beter leren luisteren naar wat het dier je wilt vertellen!

Ok, het is je dus duidelijk geworden; dit dier heeft jou iets te vertellen en je bent bereid te luisteren. Je ziet nu in dat er geen sprake meer is van toeval. Nu kun je je leren openen voor de magische boodschappen die het dier voor je heeft.

MYSTERIEUZE WERELD

Zo heb ik jaren geleden leren luisteren naar één  van mijn meest krachtige Gidsen; Wolf. In een belangrijke fase van mijn leven heeft Wolf mij intens begeleid. Ik leerde zijn boodschappen te ontcijferen. Leerde mij open te stellen en een talent te ontwikkelen voor het luisteren naar de Ziel.

Want alles wat leeft, is bezield.

Wolf ging mij voor. Nam mij mee in deze mysterieuze wereld en leerde mij vertrouwen te hebben. Onafhankelijk te zijn en los te breken van oude familiebanden en oud familie karma. Waarbij het vertrouwen in de gaven en de mystieke kennis van mijn voorouders hersteld kon worden.

Zodat ik de oude wijsheid en occulte kennis uit mijn vorige levens opnieuw leerde te vertrouwen en toe ging laten in mijn leven. Mijn roots durfde te (h)erkennen, zonder opnieuw de vrees voor beschuldiging, afwijzing, verkettering, terechtstelling en verstoting.

DE MAGIËR & DE ALCHEMIST

Wolf leerde mij de het unieke geluid van de roep van mijn  voorouders te herkennen. Deze eigen te maken. Mijn eigen geluid te laten horen. Ik werd herinnerd aan mijn oorsprong van hekserij, tovenarij, priester- en meesterschap en herontdekte de magiër en alchemist in mijzelf.

Onder begeleiding van Wolf maakte ik mij los van oude zielafspraken. Verbrak en schoonde verlopen zielcontracten op en liet afspraken die niet nagekomen waren, ongeldig verklaren. Zo werd ik leider van de roedel. Mijn eigen roedel.

INDRUKWEKKENDE VERSCHIJNING

Wolf liet zich in vele vormen aan mij zien. Vooral in mijn dromen. Maar de meest indrukwekkende ontmoeting was wel in de prachtige Belgische Ardennen, een aantal jaren geleden. Nu, bij het schrijven voel ik opnieuw de diepe ontroering, nederigheid, intense dankbaarheid en de vervoering die ik destijds heb ervaren. Wolf riep mij en ik volgde. Opnieuw. Ik voelde mij opgenomen in de roedel, ik voelde mij één van hen….

Buiten het toeristenseizoen is het een magische beleving; de Grotten van Han. Ergens voel ik mij veilig en geborgen in deze mysterieuze onderaardse wereld. Alsof ik de baarmoeder van Moeder Aarde betreed.

Wanneer je de grotten van Han al eens bezocht hebt, dan weet je dat deze te bereiken is via een historische tramlijn. Op de heuvel boven de Grot en in de oude vallei van de Lesse, bevindt zich 250 hectare pure natuur, ingericht als Wildpark. In deze omgeving leven o.a. lynxen, beren, herten, wilde katten en een roedel wolven.

DUIZELINGWEKKEND

De grot kent vele zalen met elk een eigen naam. We komen aan bij de Wapenzaal. Hier zijn we 110 meter onder de grond, praktisch recht onder de top van de heuvel. Onze gids vertelt enthousiast over de grote draperieën met een hoogte van meer dan twee meter.

Dan voel ik het gaan duizelen. Het zweet breekt me uit en ik sta te tollen op mijn benen.

Ik sta recht onder de top van de heuvel en kan nauwelijks nog op mijn benen staan. Het verhaal van de gids ontgaat me compleet en mijn lief kijkt me verontrustend aan terwijl ik hem vastgrijp om mij staande te houden. Terwijl ik naar boven kijk, voel ik een golf van emotie opwellen, onderuit mijn buik. Het is zo overweldigend dat ik de neiging om te willen spugen nauwelijks kan onderdrukken. Tollend op mijn benen grijp mijn lief bij de arm om me staande te houden.

Tranen stromen ineens over mijn wangen en ik heb geen idee wat er gaande is.

“Het zijn de Wolven…” fluistert mijn lief zacht “we staan er precies onder, hier…” Hij wijst naar boven en ik volg zijn vinger met een verbaasde blik en open mond.

We bevinden ons precies onder de heuvel van het Wildpark. Ergens daar recht boven me leeft een roedel Wolven en ik kan ze voelen. De golf van emotie die een impuls van spugen deed vermoeden, blijkt een in mij onderdrukt gejank te zijn. Roep van Wolf.

Met dik betraande ogen kijk ik hem aan en dan weet ik dat ik zojuist een diepe connectie heb ervaren met mijn krachtdier. Het voelt alsof ik zojuist toegelaten en opgenomen ben tot de roedel, dat ik één  van hen geworden ben.

ROEP VAN WOLF

Ontroert en diep geraakt verlaat ik later stilletjes de grotten. Ik weet, er zullen nog vele boodschappen. Want niet alleen de connectie met Wolf en mijn roedel is gemaakt, ook de connectie met mijn intuïtie is opnieuw versterkt en verscherpt. Mijn lijn staat nog meer helder open. Instinctief zal ik vanaf nu mijn pad verder vervolgen, daar kan ik volledig op vertrouwen. Mijn  innerlijke gids is geactiveerd, mijn  focus is scherp.

De roep van Wolf heeft mij doen volgen. De roep van Wolf gaat over vrijheid. Vrijheid  om mij thuis te voelen in de groep.

Vrijheid om mij verbonden te voelen met de wereld. Ik laat mij leiden en vertrouw op mijn innerlijke leider. Alles ten bate van het hoogste doel, voor alle betrokkenen. Ik dien de groep en de groep dient mij. Ik stem mij af op de Ziel. Zielskracht!