ONS LEVEN OP WIELEN OP TELEVISIE!

Afgelopen maart waren we even te zien in het programma IK VERTREK. Een unieke ervaring waarin we enthousiast vertellen over onze plannen. Ook OMROEP FLEVOLAND was geïnteresseerd in ons verhaal en wijdde er een item aan. Beide afleveringen kijk je hier terug.

Het begon met een droom, de droom werd een verlangen. Het verlangen werd werkelijkheid. In december 2016 verkochten we ons huis en onze bezittingen. Mei 2017 vertrokken wij uit Nederland om te gaan zwerven in onze Mercedes 508 bus. Omgebouwd tot camper.

Wij zijn John & Daniëlla en leven op wielen, daar gaan waar onze voeten ons brengen.
Omdat we vele enthousiaste reacties ontvangen over ons plan en de vraag of onze avonturen te volgen zijn, hebben wij een pagina op Facebook geopend;
Zodat jij kunt er bij zijn; vanaf het eerste moment.Van de voorbereidingen van onze reis, tot de aanpassingen die we nog zullen verrichten aan onze bus, over ontslag en afscheid nemen tot aan het daadwerkelijke vertrek. En alles daar tussen. Via deze pagina delen wij ons lief en leed met jullie. In Nederland tot aan ons vertrek en tijdens onze reis. Reis je met ons mee?
Over dromen, durven, doen. Over angsten overwinnen omdat het verlangen ZO groot is dat je wel MOET volgen! Han Dijkstra van Omroep Flevoland bracht het allemaal in kaart door een item te draaien over Ons Leven op Wielen.

Bekijk hier de uitzending van OMROEP FLEVOLAND:

ONS LEVEN OP WIELEN OP OMROEP FLEVOLAND

Bekijk hier de aflevering IK VERTREK van maart 2018:

ONS LEVEN OP WIELEN IN IK VERTREK