BOODSCHAP VOOR DE ZIEL 12-9-2018

Het is alsof we ons in een geboortekanaal begeven.

De contracties die we ervaren maken dat de weg naar het Licht wordt getoond en vrijgegeven. Echter gaat dit momenteel gepaard met nogal wat verkrampingen en stuwingen.

Je wordt uitgedaagd een standpunt in te nemen. Te laten zien waar jij (voor) staat.

Durf de gevoelens van afwijzing en tekortkoming tot je te laten komen. Durf het risico aan te gaan van niet gezien, gehoord en begrepen te voelen. Om vervolgens tot de ontdekking te komen dat jij niet langer bevestigd hoeft te worden in jouw bestaan.

Geef jezelf bestaansrecht, je bent er immers al!

Een pijnlijk proces wanneer we niet durven of willen meebewegen in de juiste richting. Anderzijds voelt het juist aan als een aanmoediging en liefdevolle duw in de juiste richting. De enige richting waarvan we weten dat we die gewoonweg dienen te volgen.

Er is geen weg terug.

Geen weg terug naar je oude Ik.

Dus gaan, dat is het credo. Je niet langer schrap zetten want dat geeft enkel maar meer wrijving en maakt dat je vast komt te zitten in een beknellende en beperkende positie waar je lang genoeg in hebt gezeten.

Dus ontspan mooie Ziel, ontspan.

Ontspan in het niet weten. Ontspan in het vertrouwen dat het Licht waar jij onderdeel van uitmaakt op jou staat te wachten om jou volledig op te nemen. Daar waar het Licht is, daar ontstaat jouw heelheid.

De heelheid waar je zo naar verlangt. Daar waar jij thuis komt. Bij jezelf.

Maar voordat we daar aangekomen zijn, ervaar je nu nog strubbelingen. Confrontaties die je lang uit de weg bent gegaan komen nu genadeloos terug om jou op jouw plek te zetten. Jouw eigen unieke plek die jij alleen in kunt nemen.

Wanneer geef jij je over?

Wanneer ga je zien dat deze plek jouw plek is die jij alleen in kunt nemen?

Stop met het vergelijken aan de ander, ieder heeft zijn eigen weg te gaan. Jouw pad is niet hetzelfde als dat van de ander. Slechts de aankomst komt overeen en wanneer jij jouw pad gaat, zonder weerstand en in de overgave, geeft dat tevens ruimte aan de ander om ook haar eigen pad te volgen.

Zo brengen we elkaar thuis.

Dus kom thuis mooie Ziel, kom thuis. En ervaar dat dat thuis er altijd is geweest. Je was het slechts even vergeten. De heimwee brengt ons terug.

Terug naar naar huis. Terug naar het Hier en Nu.

Daar waar het altijd is geweest.