BOODSCHAP VOOR DE ZIEL 20-7-2018

De shift waarover ik sprak in de vorige Boodschap voor de Ziel is inmiddels gaande. We ontkomen er niet meer aan. Alles maar werkelijk alles wat diep in ons verscholen ligt, wordt nu naar de oppervlakte gebracht.

Kun je het voelen? Durf je het aan te nemen?

Dat wat zolang onderdrukt is geweest vraagt nu om ruimte. Ruimte om losgelaten te worden. Ruimte waarin we bereid zijn met een open blik zonder oordeel oprecht naar ons zelf te kijken. Waar zitten nog scherpe randjes, hoe kun je je jouw oude gedragspatronen werkelijk los gaan laten omdat je nu ziet dat ze niet meer nodig zijn. Wat mag je nog aan oud trauma loslaten zodat je werkelijk vanuit jouw authentieke zelf kunt leven.

Waar voorheen de vraag; wat is ons authentieke zelf en hoe leven we daar naar, nog onbeantwoord bleef, zo helder is het nu voor je. Jij weet in middels hoe te leven vanuit jouw Ware Zelf. Je hebt inmiddels besloten dat je meer bent dan jouw verhaal. Er is een breder begrip van het leven, de Ziel en de Bron in je ontstaan.

De identificatie met beschadigde kind is losgekomen en je hebt leren begrijpen dat jij alleen verantwoordelijk bent voor jouw levensgeluk. Het heeft je vrijgemaakt.

Echter zijn er nog wat losse eindjes die aan elkaar geknoopt mogen worden.

Dat vraagt de komende tijd jouw aandacht. Wees oprecht en eerlijk naar jezelf, sta open voor zelfonderzoek en laat de controle los. Wanneer je ontspant in dit proces, ontdek je dat de controle die je lang hebt uitgeoefend, niets anders was dan een illusie. De illusie dat wanneer je jouw leven, anderen en  jouw donkere stukken kon controleren, jij beschermd zou zijn. Behoed zou worden. Het was slechts de angst die jou dat deed geloven.

Uiteindelijk heeft het je niets gebracht, als je nu terug kijkt begrijp je dat volkomen. Dus geef je over aan het leven, geef in overvloed aan jezelf en de ander.

Jouw Universum wil weten waar jij voor staat zodat het jou kan geven waar jij zo naar verlangt.

Stel je eisen bij maar niet je wensen en je verlangens. De komende tijd kunnen dromen bewaarheid worden!