BOODSCHAP VOOR DE ZIEL 26-6-2018

Voorafgaande aan de sessie gisteravond tijdens de Lovely Life Reiki Cirkel, had ik geen idee dat het een uitgebreid verslag zou worden. Het valt gewoonweg niet in te korten omdat de informatie die ik heb ontvangen zo ontzettend belangrijk voor jullie is.

Bij deze nodig ik je van harte uit de tijd te nemen om het te lezen en te voelen wat je erbij voelt. Een bijzondere Boodschap voor de Ziel voor de komende periode.

Allereerst willen we je laten weten waar wij gisteravond Reiki hebben gegeven aan de groep op facebook, de Lovely Life Reiki Cirkel. Het is hier zo onwaarschijnlijk mooi!

We staan bovenop een klif bij een middeleeuwse vuurtoren hier aan de Costa Blanca die niet meer is dan een ruïne. De vuurtoren fungeerde vroeger als baken van licht. We komen hier al sinds vorig jaar omdat dit een van de weinige wildplekken is in deze omgeving waar we mogen staan.

Het is een echte krachtplek. De symboliek van de vuurtoren gaf een mooie boodschap mee en was als een uitnodiging voor de aanwezige zieltjes die bij ons waren vanavond.

De middellandse zee was vanavond duidelijk hoor- voel- en zichtbaar aanwezig als een ware helper.

Wat als eerste naar voren kwam was het thema dat verbonden is met het derde chakra; de wil, het verlangen. Dat niet moeiteloos samen vloeit met datgene waar je uiting aan wil geven. Het blokkeert. In jouw hart leven zoveel ideeën en verlangens. Het hart brandt werkelijk van verlangen. Toch is het lastig voor je om hier uiting aan te geven, dit te volgen.

Want hier zit angst op. Angst voor afwijzing, angst voor tekort. Dus hou je je in, knijp je jezelf samen. Dit herken je aan het  nare strak getrokken gevoel dat zich rond je navel manifesteert.

Het heeft allemaal te maken met hetgeen je als kind zo nodig had en wat je niet hebt gekregen. Ouders en verzorgers die jou niet gaven waar je behoefte aan had.

Tijdens de sessie werd dit  zichtbaar gemaakt door de kinderzieltjes die neerdaalden. Delen van de zieltjes van kinderen die nimmer geboren werden. Een aantal van jullie, die dit laatste herkennen,  willen we dan ook van harte uitnodigen om contact te maken met het kindje dat je ooit hebt verloren, dat je hebt moeten afstaan of het kindje dat nooit gekomen is terwijl je er zo naar verlangde.

Ze hebben een belangrijke boodschap voor jou, een boodschap van puur Licht. Zo zuiver, zo liefdevol en zo ontzettend aanmoedigend dat het mij ontroerde dat ze er vanavond zo bij wilden zijn.

Deze kinderzieltjes laten o.a. weten dat hoe gekwetst het kind ook is geraakt dat je was, jij bent onschuldig. Dat was je toen, dat ben je nu. Je hoeft niets te bewijzen, je hoeft de ander niet de schuld te blijven geven van jouw trauma, ongeluk in het leven, het ontbreken van de liefde en al jouw andere tekorten die je ervaart in dit leven.

Jij bent namelijk onschuldig, altijd al geweest. Herinner je dat en je zult jezelf vrij maken en tevens de ander hiermee vrijpleiten. Daarbij kom je los van een levenslange beperking (voelbaar rond je derde chakra ter hoogte van je navel)  die je jezelf hebt opgelegd. Je kunt niet langer blijven streven naar iets wat je nooit gehad hebt en nooit meer kunt krijgen.

Zie in dat je nog steeds zo hunkert naar bevestiging, harmonie, samensmelting en onvoorwaardelijke liefde. Jij behoeft geen bevestiging. Jij hoeft geen confrontaties uit de weg meer te gaan om de harmonie te blijven bewaren.

Je hoeft er niet bij te horen. Jij behoeft geen samensmelting, die symbiose kan er enkel zijn geweest ooit tussen moeder en kind en wanneer je die bonding hebt moeten missen dan doet dat ontzettend veel pijn maar je kunt niet blijven zoeken naar die ene, naar gelijkgestemden, zelfs naar jouw tweelingziel. Je zult je telkens buiten de groep voelen staan omdat je voorwaarden stelt. Voorwaarden aan de liefde. Voorwaarden aan de ander die jou het gevoel moet geven dat jij je  geaccepteerd voelt.

Jij hoeft helemaal niet geaccepteerd te worden, niemand hoeft jou te bevestigen. Je bent er toch? Niemand hoeft jou toestemming te geven om er te mogen zijn. Je bent er al. Helemaal. En het idee dat ‘zij’ jou eerst moeten accepteren voordat jij helemaal jezelf kunt zijn houdt je in een illusie. Houdt je klein. Waarbij jij je de rest van je leven in een hoekje houdt waar jij jezelf hebt neergezet en helemaal niet thuis hoort.

Het is tijd dat jij jezelf letterlijk gaat omarmen. Leg voor het slapen gaan beide handen op je buik. Leg ze met je handpalmen naar beneden zo net boven je navel. Voel de warmte, de koestering, de genegenheid en de compassie voor jezelf. Omarm jezelf. En voel hoeveel liefde jij jezelf te geven hebt, begin er maar mee, dat is alles wat je hoeft te doen.

De zee hier heeft jullie allemaal gedragen. Het water heeft jullie schoongespoeld, jullie gewassen en gereinigd als een kind dat door moeder in bad word gedaan. Met alle liefde en aandacht.

Jullie zijn allemaal prachtige zielen met een eigen verhaal. En met dezelfde verlangens.

Meer liefde, meer licht.

 

En dat is jullie gegeven. De golven hebben jullie kindsdelen gewiegd. Heen en weer, telkens hetzelfde ritme. Om jullie te laten voelen dat élk einde een nieuw begin kent en het leven geen rechte lijn is maar een eeuwig voortdurend proces van komen en gaan.

Een nimmer eindigende cyclus.

Jij bent als het water, jij bent als de zee. Laat je dragen door de zee en  voel je ook gedragen. Laat je meevoeren met het geruis, laat je deinen op de golven, hoe hoog ze soms ook kunnen zijn in jouw leven. Weet dat je net als water bent, stroom mee en het stroomt voor jou. Met jou.

Dat is meegaan op de oneindige levensstroom en vanavond is die stroom opnieuw in gang gezet. Benut deze energie en volg je hartsverlangen!