BOODSCHAP VOOR DE ZIEL 27-5-2018

Er heerst vernieuwing in de lucht. Op alle fronten!

Het staat al klaar, het is binnen handbereik. We kunnen het alleen nog niet zien en vastpakken. Het speelt met ons, deze energie van vernieuwing. Het zijn de Natuurwezens die ons volop en telkens opnieuw in het ootje nemen en een loopje met ons nemen. Ze dagen ons uit, stellen ons op de proef en halen keer op keer dezelfde lolletjes met ons uit en wij tuinen er steeds weer in.

Geen zorgen, we kunnen er tegen. We zijn inmiddels bestand tegen deze grappen en grollen van deze onzichtbare kleine waardevolle magische boodschappers die sommigen van ons wel kunnen zien.

Laat je niet op de kast jagen, is het credo. Dat heb je nu al te lang en te vaak gedaan. Het werkt gewoonweg niet meer. Dus kom naar beneden, met beide voeten op de aarde en land eens in je lijf. Daar ga je namelijk voelen.

Voelen wat er onder al die lagen nog zit. Wat daar nog wringt en wrijft.

De allerlaatste en diepst wortels van oud zeer, karma en zielsbeschadigingen vragen nu alle aandacht van jou. Geef ze die. Hiervoor hoef je niet te graven of diep te gaan. Het is al aan de oppervlakte, je hoeft het slechts maar te willen voelen.

Telkens wanneer je in conflict bent, er een weerstand in je op staat weet je; hier zit het. Hier ligt de uitnodiging.

En negeren is zo 2017! Je weet, nu mag ik kijken, nu mag ik voelen.

Dus stop met te zeggen; “ maar ik voel niks”.  Dat proces heb je nu wel gehad, je weet inmiddels dat JIJ degene bent die het tegenhoudt. Niets of niemand anders kan jou weerhouden van het voelen.

Dus laat het eens binnen komen, wat het ook is. Land eens in je lijf, stel je open voor wat het je wil zeggen en luister.

Luister onbevooroordeeld naar gevoelens van jaloezie, eenzaamheid, waardeloosheid en gedeprimeerdheid die in je op staan.. Dit zijn de donkere gevoelens die je zolang uit de weg bent gegaan. Maar je weet; ze zitten er, ze willen slechts gevoeld worden.

Want wanneer heb jij je voor het laatste ECHT goed gevoeld?

ZO goed dat je de levensenergie door je aderen voelde jagen?

Daarom, voelen dus.

Laat al die gevoelens en gedachten waarvan je denkt; “O nee, ben ik dat?” maar eens tot je komen.

Zonder schuld, zonder schaamte. Het mag er echt allemaal zijn.

Want ja, DAT ben jij ook, DAT voel jij ook. En dat is helemaal ok. Wanneer je de vrees voor deze gedachten en gevoelens kunt laten gaan en begrijpen dat jij dit ook bent, kun je jezelf toestaan te voelen. Wanneer je durft te voelen, ervaar je ook waar dit over gaat.

Het gaat namelijk helemaal niet OVER jou. Het is er VOOR jou.

Het gaat over eerdere opgedane ervaringen; in je voege jeugd, in vorige levens. Het gaat over het verhaal dat jij bedacht hebt hoe het zou moeten zijn, wat er ontbreekt, hoe het niet zou moeten zijn, wat je zou willen en jouw ideeën over wat goed en slecht is.

Het zegt dus NIETS maar dan ook NIETS over jouw prachtige ware zelf!

Dus vrees niet, sta jezelf toe alles te voelen. Weet dat deze gevoelens jou leiden terug naar jou.

Dit is DE weg. De ENIGE weg. Er is geen andere weg en er is geen weg terug. Jij hebt gekozen voor dit pad, voor dit leven voor deze prachtige bijna onwerkelijke intense tijd van transformatie die nu aanwezig is op aarde.

En JIJ bent erbij!

Benut de energie, laat je meevoeren op de ascensie golven en voel hoe bijzonder het is dat jij hierbij bent. Dat jij NU alle gelegenheid wordt geboden om tot jouw kern te komen.

Om thuis te komen. Bij jezelf.