BOODSCHAP VOOR DE ZIEL 6-4-2018

Let eens op je dromen de komende tijd. Dromen bevatten waardevolle boodschappen, voortkomend uit je onderbewuste en andere dimensies. Je hoeft ze niet altijd even letterlijk te nemen. Vaak komen er archetypes in jouw dromen voorbij die staan voor een bepaalde eigenschap en/of thema.

Onverwerkte ervaringen uit een ver verleden en zelfs vorige levens kunnen aan bod komen. Ze vragen enkel om gezien te worden door jou.

Kleuren, symbolen, dieren en zelfs geuren kunnen in je dromen voorbij komen. Kijk eens of je herkenning vindt in situaties in je huidige leven of een parallel kunt vinden met gebeurtenissen uit jouw kindertijd.

Wanneer dromen zo hevig zijn dat je angst ervaart, bedenk dan goed dat het slechts dromen zijn. De gevoelens die ze oproepen, de emoties die daaruit voortvloeien zijn vastgezette emoties die vrijkomen doordat je nu de gelegenheid geboden wordt om eindelijk al die gevoelens de ruimte te geven.

Vrees je dromen niet, zie ze als kostbare schatten die jou de weg wijzen naar nog onbekend terrein. Daar waar nog ongezien ervaringen liggen die lang door jou zijn weggestopt of onderdrukt.

Laat ze vrij, laat je dromen vrij.

Voordat je gaat slapen kun je een prayer opzeggen waarin je jouw beschermengel vraagt om begeleiding en bescherming tijdens het dromen. Vraag om dromen die afgestemd zijn op jouw frequentie, aangepast zijn aan jouw tempo en passend voor jouw systeem. Het geeft je vooraf aan jouw nachtrust de geruststelling en kalmte dat je precies die dromen droomt die goed zijn voor jou. Zo kun je je overgeven aan een heerlijke nachtrust en je openstellen voor de boodschappen uit dromenland.

Wanneer je de volgende ochtend jouw droom of dromen herinnert, schrijf ze dan op. Dat hoeft niet heel uitgebreid, noteer wat punten en beelden die je bij zijn gebleven. Daarin zitten de schatten verborgen. Maak je geen zorgen wanneer je je niets herinnert. Probeer het elke avond voor het slapen gaan opnieuw en vraag jouw Gids of jij jouw dromen mag herinneren.

Je zult zien dat gaandeweg je er meer bedreven raakt in het onthouden van jouw dromen. Neem ze mee de dag in en ontdek welke boodschappen er in verborgen liggen. Je hoeft ze niet meteen te begrijpen of te duiden.  Je zult merken dat je gaandeweg de dag ontmoetingen hebt, een inzicht verkrijgt en/of in situaties verkeert waarin je een a-ha moment ervaart. Dit zijn  de momenten waarin jouw dromen tot leven zijn gekomen en jou precies datgene laten zien wat tot dusver ongezien bleef.

Dus blijf overdag vooral alert en wakker en droom zacht in de nacht!