HOE ZIELSAFSPLITSING INVLOED HEEFT OP AFNAME LEVENSKRACHT

K. neemt contact met mij op via Skype. Een jongeman van midden dertig. Fier zit hij voor me. Glanzende levenslustige ogen kijken mij diep aan. Een brede glimlach krult zijn lippen. Niets lijkt erop dat deze vitale man niet midden in het leven staat.

Toch ontbreekt het hem aan levenskracht, zo zegt hij zelf. Het gemis aan daadkracht waarmee hij telkens wordt geconfronteerd, stemt hem moedeloos.

Hij is bereid, staat in nauw contact met Spirit en beschikt over een groot vermogen tot zelfreflectie. Toch ergens dat gevoel ‘er niet bij te kunnen’.

“ Er zit meer in mij “, zegt hij, “ het voelt alsof ik mijn potentie, talent en kwaliteiten niet optimaal kan benutten. Ik kom er maar niet bij. Alsof ik niet in verbinding kom ”.

 

GESPREK MET DE  ZIEL

K. vraagt mij om een Gesprek met de Ziel. Dus zeg ik toe te zullen luisteren naar wat zijn Ziel hierover wil vertellen. Met uitdrukkelijke toestemming van K. deel ik hier fragmenten uit zijn afstemming waarin naar voren komt welke invloed zielsafsplitsing heeft op zijn huidige leven.

Tijdens dit Gesprek met de Ziel zie ik meteen welke verbinding hij heeft met het Universum. Er is gewoonweg geen verschil waarneembaar tussen hem en de kosmos. Ook al voelt dat voor hem niet zo, alle kanalen staan wijd open.

 

TAAK EN BELOFTE

Echter heeft K. een enorme taak op zijn schouders genomen uit een vorig leven en een belofte gedaan. De belofte aan zijn stam, die destijds op brute wijze is uitgemoord, nooit in de steek te zullen  laten. Een enorme grote belofte die hem weerhoudt hier op aarde het leven te leiden als K.

“Wanneer ik mij afstem op jou, voel ik een zachte en warme energie. Een energie die tegen mij zegt; je bent welkom. Het is als een poort die geopend wordt waar jij de sleutel van hebt maar niet nodig is omdat deze altijd open staat. Iedereen is welkom. In jouw wereld, in jouw energie.

Maar waar ben jij?

Achter die Poort ligt een wereld vol ongekende mogelijkheden. Liefde en zachtheid. Een wereld vol potentie met een enorm hoge frequentie. Jij bent daar ook. Maar het is er vol met mensen en zielen die naarstig op zoek zijn naar het licht, verlichting en ontheffing van hun lasten. Jij verwelkomt ze, met open armen. Maar zelf ben je er niet aanwezig. Jij neemt daar geen ruimte in terwijl het zo’n prachtige hemelse wereld is ”.

Het is duidelijk dat K. een energetische Poort beheert in een andere dimensie. Een dimensie waar zielen die hun fysieke lichaam hebben verlaten, naar over kunnen gaan. Verdwaalde zielen, eenzame zielen. Zij die de dood verkozen hebben of geen keuze hadden. Al deze zielen worden door K. in deze dimensie verwelkomd. Een zware taak.

“Je voelt schuld. Zonder weerstand en tegenwerking voel je deze. Je hebt deze je eigen gemaakt.

Het is jouw lot heb je besloten maar zo voelt het niet voor je. Je weet niet hoe het is om te leven zonder die schuld. Het voelt niet eens als een last voor je. Je hebt het aanvaard. Volledig.

De schuld is niet van jou. Het is een last die jij met je meedraagt uit vorige levens en van jouw naasten. Ook uit jouw stam draag je verantwoordelijkheden met je mee die niet van jou zijn.

Het deert je niet. Je bent zo krachtig en zo vol liefde dat je deze aanvaard. Ik kan ze dragen zeg je, ik kan deze lasten, zielen en mensen dragen omdat zij dat zelf niet meer kunnen.

En zo blijf je in die wereld achter die Poort, die hemelse wereld waarin een ieder die aan jouw Poort klopt, toegang verleent krijgt om zich onder te dompelen in jouw liefde en vergevingsgezindheid ”.

 

ZIELSAFSPLITSING

Terwijl zijn eigen ziel is opgesplitst, tijdens een vorig leven en door een traumatische ervaring op vierjarige leeftijd in dit leven, komt K. zelf niet toe aan het volledig leven van zijn  leven hier op aarde. Het lukt hem gewoonweg niet doordat een deel van zijn ziel ‘hierboven’ bezig is anderen te ontvangen, te verwelkomen en te begeleiden.

Een enorm barmhartige ziel heeft K. en het is bewonderingswaardig te noemen. Echter het zorgt ervoor dat K. niet tot zijn recht komt hier op aarde. Zoals hij zelf zegt: “ik kan er niet bij “.

 

“Dit is niet aards. Dit heeft niets te maken met jij als K. in dit leven. K. zelf wil leven. Hier op aarde.

Die wil helemaal niet verblijven in dat Hemelse bestaan. Dat is de ruimte die wordt geboden voor de beschadigden, de zoekende en de verdwaalden. K. zelf wil hier graag op aarde zijn.

Spelen, ontdekken. Leren en genieten van het aardse bestaan.

Maar een zielsdeel van jou is nog altijd daarboven en daardoor kom jij niet tot je recht hier op aarde. Je wil wel, het lukt je niet. Het lukt je niet je volledig te laten staan hier op Moeder Aarde. Een groot deel van jouw ziel huist daarboven en is als een Poortwachter die liefdevol en geduldig de andere verloren zielen opwacht “.

 

HERKENNING EN OPLUCHTING

K. herkent dit in zijn huidige leven. Het zijn oude patronen waarvan hij zich inmiddels heeft losgemaakt. Hij herkent het meteen wanneer hij de ander voor zichzelf wil plaatsen, begrijpt waarom hij dat deed en ook dat hij dat niet meer nodig heeft.

Een enorme golf van opluchting gaat door hem heen bij het lezen van het volgende stuk uit zijn afstemming.

 

“ Wanneer je op deze wijze gesplitst blijft, kom je niet tot je recht hier op aarde. Dat kan ook niet, je bent niet heel. Je voelt ook niet dat je niet heel bent maar ergens lukt het je maar niet om volledig tot je kracht en je recht te komen. Dat heeft te maken met jouw missie achter de Poort “.

De afstemming komt diep binnen bij K. Hij laat me weten dat er vooral ruimte bij hem is ontstaan nu hij weet waarom hij maar niet tot daadkracht komt. Ook voelt hij dat hij compassie voor zichzelf mag opbrengen, dat wanneer hij voor zichzelf kiest dit niet betekent dat hij zijn stam en overleden naasten daarmee in de steek laat.

Dat beide mogelijk is en het aan hem is om hier op aarde volledig te zijn en zijn zielsdelen terug te halen. En ook dat hij deze mogelijkheid heeft en dit zelf kan doen.

“ Het is tijd dat jij zelf vanachter die Poort vandaan komt daarboven. Zonder het in het slot te laten hoeven vallen. Dat is je angst. Dat deze hulpbehoevende zielen achter slot en grendel komen te zitten. Overgeleverd aan dat hemelse bestaan wat een hel voor ze kan worden zodra jij er niet meer bij bent.

Maar jij mag leven voor jezelf. Jouw ziel heeft ook gekozen voor het leven hier op aarde. Kom dus naar beneden, letterlijk. Aarde, in je lijf. Maak contact met je lijf en zie jezelf voor wat je hier mag zijn op aarde; gewoon K. Het is helemaal ok om voor jou zelf te leven hier.

Vrees niet dat je minder begaan zult zijn met je stam, met de zielen die je toegang hebt verleend tot jouw koninkrijk.

Jouw troon staat hier leeg op aarde. Tijd om het te bestijgen. Je zult je mantel en je kroon, je scepter en jouw wetboek van het leven opnieuw zullen moeten claimen. Ga ernaar op zoek. Ga op Quest. Neem je voor dat je op zoek gaat naar deze attributen die jou bekrachtigen hier op aarde. Je zult ze vinden. Je zult ze meteen herkennen.

En je komt terug. Van je plek. Terug hier op aarde. Gehuld in jouw mantel. Statig en al schrijdend zul je het aardse toneel bestijgen met de scepter der Liefde in je hand en het wetboek opengeslagen op de pagina waar jouw aardse leven in kracht hier gaat beginnen. Wetende, vertrouwende op het feit dat het hemelse koninkrijk dat hierboven ligt ook jouw koninkrijk is. Dat je van hieruit kunt regeren En claim jouw troon. Neem volledig jouw rol aan. Het is er alleen voor jou. Slechts aan jou.

Het wacht op jou, waar wacht jij nog op? “.

 

K. is momenteel in voorbereiding op zijn Quest. Over twee weken gaat hij een aantal dagen zich afzonderen op een mooie plek in de natuur. Het is helemaal zijn Quest waarin hij op zoek gaat naar zijn krachtvoorwerpen. Ik wens hem een mooie innerlijke reis toe en verwelkom hem graag bij terugkomst.