WANDELEN IN HET DUISTER

Systeemwerk met de ziel laat je dieper ervaren en versnelt de groei van de ziel. Het is tijd dat we meer verbinding gaan voelen met onze ziel. Ik werk graag met de ziel, ik luister en vertaal. Ook naar mijn eigen ziel. Want alleen dan ben ik in staat jou de weg te wijzen.

Gisteren heb ik tijdens een opstelling het Pad van het Duister gelopen.

Duister is veelvuldig aanwezig geweest in mijn leven. En telkens heb ik, bewust en onbewust , mijn licht weten te hervinden. Enkel daardoor weet ik wat het duister is, wat het je te zeggen heeft en welke aanreikingen het geeft.

Wanneer je gehecht bent aan het Duister, kom je er moeilijk van los. Het voelt bekend, vertrouwd. Ook al ervaar je dat de keuzes die je hier vanuit maakt, een destructieve invloed hebben op jouw leven, gezondheid en relaties. Denk bijvoorbeeld aan machtsmisbruik, haat, verslavingen, onderdrukking, geweld.

Het bestaat, naast het Licht.

Het Duister is iets anders als het donker. Het Duister is wat het is, Duister. En kan niet getransformeerd worden.

Pas wanneer je de moed hebt om dit pad te lopen, vind je de mooiste schatten in het Duister.

Zo wandelde ik het pad in mijn Licht en werd mijn missie weer eens duidelijk getoond aan mij.

“Mijn missie is om mijn sisters te laten zien dat er altijd Licht is, hoe donker of duister het ook wordt.

Ik laat jou zien dat jij altijd jouw eigen licht aan kunt doen.

Maak jou bewust van jouw eigen ongekende kracht die jij bezit.

Om vervolgens uit de diepste, meest donkere put te klimmen. Jou te laten ervaren dat jij in staat bent laag voor laag te graven, dieper en dieper. Op eigen kracht.

Ondanks en dankzij angst, met hulp van jouw aanwezige totemdieren en andere hulpbronnen.

Om vervolgens te ontdekken dat alles, echt alles voorbij gaat en eindig is. Dat de dood niet Duister is maar het Licht zelf dat opnieuw geboren wordt. “