HOE IK HERSTELDE VAN CVS EN FIBROMYALGIE

ALTIJD MAAR MOE

Zo uitgeput dat je je bed niet kunt uitkomen. Blijven liggen is ook geen optie want je vergaat van de pijn in je lijf. De simpelste dagelijkse dingen kosten de grootste moeite en soms is praten al teveel. Dat is leven met Fibromyalgie en CVS, oftewel chronische vermoeidheid.

Jarenlang ging ik gebukt onder chronische vermoeidheid. Het was een ware hel die mijn leven volledig bepaalde.

Te moe om jezelf te douchen, jezelf van bed naar bank slepen en alle prikkels zijn teveel. Altijd afwegen of iets niet teveel van je vraagt. Mensen teleurstellen, jezelf teleurstellen.

Altijd alles moeten plannen. Leuke feestjes moeten overslaan omdat je het gewoonweg niet trekt. Eerst rusten voordat je een terrasje kunt pakken. Afspraken moeten afzeggen omdat je niet meer op je benen kunt staan. Altijd dat moeten.

 

CHRONISCH VERMOEID

Rond mijn 24e ontstond de chronische vermoeidheid welke gepaard ging met depressies en voortdurende ontstekingen in mijn lijf. De diagnose fibromyalgie kwam een jaar later.

Mijn weerstand was nihil en ik voelde mij uitgeput. Ik moest er maar me leren leven volgens de artsen.

Dagenlang bracht ik door in bed, te vermoeid om te spreken en het leven trok aan mij voorbij.Het gevoel geen deel meer uit te maken van het leven. Desondanks mij telkens beter voor doen dat ik mij werkelijk voelde. Het putte me nog meer uit.

Geen hulp willen aanvaarden. Alles op eigen wilskracht willen doen. Over mijn grenzen gaan. Allemaal patronen die versterkend naar voren kwamen des te slechter ik mij voelde.

Maar ik zag er goed uit en mijn omgeving reageerde daar op.

Daardoor voelde ik de noodzaak mijzelf constant te verdedigen.  Voelde mij zo alleen ermee totaal onbegrepen.Totdat ik ging luisteren naar mijn lijf. En ik zodoende stapje voor stapje herstelde.

 

DE WEG NAAR HERSTEL

De weg die ik ben gegaan is voornamelijk de weg naar binnen. Een lange, moeizame en pijnlijke weg. Een weg die mij ontzettend veel heeft gebracht. Heling, maar bovenal heb ik de weg terug naar mijzelf hervonden.

Dat is een absolute eerste vereiste stap.

Het besluit nemen dat je gelooft in mogelijk herstel, uit de slachtoffer positie wil stappen en bereid bent tot zelfonderzoek. Dat betekent bereid zijn heel eerlijk naar jezelf te durven kijken.

Voelen wat er gevoeld wil worden, kijken naar gedrag, patronen, overtuigingen. Vinden waar deze hun oorsprong hebben. Deze oorsprong erkennen en begrijpen.

Vervolgens is het essentieel om te gaan kijken op alle niveaus; fysiek, spiritueel, energetisch, mentaal en karmisch.

Zelfonderzoek is hierin onontbeerlijk en ook voeding is een zeer belangrijk onderdeel. Tevens is een grote schoonmaakbeurt noodzakelijk om jouw lichaam voor te bereiden op enkel nog maar levendige en optimaal voedende voeding. Zowel energetisch als op je bord.

 

DIEPSTE LAAG

En ja, je komt in aanraking met jouw diepste laag en je zult weerstand tegenkomen. Weet  dat deze als een liefdevolle uitnodiging zijn op jouw pad van herstel.

Indien jij bereid bent om deze weg te gaan, begeleid ik jou graag.

Middels een Gesprek met de Ziel luister ik naar wat jouw ziel te vertellen heeft. Luisteren naar die diepere lagen waar jouw wijsheid ligt besloten. En luisteren naar de antwoorden op jouw vragen.Vragen waarop jij al zolang een antwoord zoekt zoals;

Wat heeft de vermoeidheid jou te vertellen, waarom is deze aanwezig, wat wil het je zeggen hoe is deze ontstaan. Heel concreet.

Dit kan soms confronterend zijn, jouw ziel weet immers wat jij nog niet hebt willen of kunnen zien.

Dat is helemaal ok, laat het maar gebeuren. Het is namelijk tevens de opening op weg naar herstel waar jij zolang naar gezocht hebt.

 

ZELFGENEZEND VERMOGEN

Om het zelfgenezend vermogen van jouw lijf aan te moedigen en te bekrachtigen, geef ik als Reiki Master afstandshealingen. Een healing geeft meteen ontspanning, rust en ondersteunt het lichaam blokkades los te laten en op te ruimen zodat jouw levensenergie weer kan gaan stromen.

Je krijgt weer vertrouwen in jouw eigen kracht, in jouw eigen lichaam. Dat lichaam wat zo te lijden heeft gehad.

En wanneer jij weer in contact bent gebracht met jouw levensenergie en hiermee opnieuw vertrouwen ervaart, kun je door naar de volgende stap. Samen kijken we wat daar nodig is.

CONCREET

Door mijn helderziende- voelende- en horende talenten, kom ik snel tot de kern. Jouw kern.
Als Holistisch therapeut, coach en medium reik ik je concrete handvatten aan waar je meteen iets mee kunt. Met alle aandacht voor jou.
Uiteraard is het aan jou wat jij ermee gaat doen en welke vervolgstappen je gaat zetten.
Geloof maar dat alles mogelijk is!

 EEN LOVELY LIFE!

Nu ik 46 jaar ben, voel ik mij energieker, fitter en gezonder dan ooit! Nooit meer die extreme moeheid, mijn immuunsysteem is zo sterk dat ik nauwelijks nog door een verkoudheid en/of griep geveld wordt.

Ik voel mij sterk, vitaal, gezond en (b)eleef eindelijk weer een Lovely Life!

 

Herken jij dit? Wil jij ook weten wat jouw lijf te vertellen heeft en ben jij bereid te luisteren? Ik begeleid jou graag!