LUISTEREN NAAR JOUW KIND

Elk kind is een prachtig uniek, sensitief en intuïtief  wezen. Kinderen staan open en zijn nogal gevoelig voor de wereld om hen heen. Stemmingen, sferen en energieën nemen ze gemakkelijk op. Soms komen kinderen hierdoor niet goed mee op school. Voelen zich niet verbonden met andere kinderen.

GEVOELIGHEID

We horen van termen als ADHD, ADD, nieuwetijdskinderen, indigokinderen, kristalkinderen en HSP (hoogsensitief) kinderen.

Deze kinderen hebben naast hun gevoeligheid voor alles wat er om hen heen gebeurt, tevens een groot empathisch en telepathisch vermogen. Sommige van deze kinderen communiceren eenvoudig met andere werelden, hebben paranormale ervaringen en waarnemingen en voelen zich heel nauw verbonden met de natuur.

Maar hoe ga je als ouder, verzorger om met deze gevoeligheid van jouw kind?

NIET GEHOORD

Kinderen voelen vaak feilloos aan wat de ander nodig heeft, passen zich ogenschijnlijk moeiteloos aan de situatie en omstandigheden aan.Wanneer een kind zich niet begrepen en gehoord voelt, uit zich dat bijvoorbeeld in rusteloosheid, dromerigheid en niet goed geaard zijn. Ze kunnen  last krijgen van voedingsintolerantie, allergieën en gedragsproblemen.

Jouw kind heeft een eigen manier om jou als ouder/verzorger duidelijk te maken wat er kan en mag veranderen, wat het nodig heeft, hoe beter met de wereld om te gaan en hoe we als volwassenen meer in harmonie met elkaar kunnen leven.

Tijdens een Luisterkind®afstemming vertellen zij mij daarover.

ONGEWENST OF ONBEGREPEN?

Kinderen communiceren op hun eigen-wijze manier. Vaak ook met de onzichtbare wereld. Als ouder is dat vaak lastig te begrijpen.

Hoe reageer je wanneer het in gesprek is geweest met hun overleden opa? Hoe ondersteun je jouw kind wanneer het bang is om te gaan slapen omdat er ‘bezoek’ is in hun kamertje?En hoe ondersteun je jouw kind wanneer het niet naar school wil? Geen vriendjes heeft of zich alleen nog maar terug trekt op zijn kamer om te gamen?

Hoe ga je om met boze buien die soms zo uit de hand lopen dat je er geen raad meer mee weet? En wat zegt het als je kind zich depressief, angstig en lusteloos voelt en de huisarts vindt geen aanwijzingen?

De wijze waarop wij inmiddels hebben aangeleerd te communiceren met elkaar in de volwassen wereld, is vaak niet de taal die onze kinderen spreken.Wanneer kinderen geprobeerd hebben duidelijk te maken wat er speelt en ergens de boodschap niet gehoord en/of begrepen wordt, uit zich dat in bijvoorbeeld:
crying-1315546_960_720

 • Boze buien
 • Slechte schoolprestaties
 • Niet naar school willen
 • Slecht eten
 • Teruggetrokken zijn
 • Somberheid
 • Zeer aanwezig zijn
 • Slapeloze nachten
 • Geen vriendjes hebben
 • Bedplassen
 • Nachtmerries
 • Pestgedrag
 • Veel huilen

MACHTELOOS

Vaak voel je je als ouder machteloos wanneer je al zoveel geprobeerd hebt om verandering aan te brengen en het lukt maar niet. Je begrijpt niet wat er omgaat in jouw kind, je weet niet meer wat er leeft en echt contact komt niet meer tot stand. Je wil het graag goed doen, jouw kind gelukkig zien.

Wat jouw kind eigenlijk wil zeggen is:”Luister naar me“. En dat is wat ik doe tijdens een Luisterkind®afstemming.

DIEPSTE LAGEN

Luisteren naar jouw kind om te horen wat het nodig heeft. Tijdens een afstemming vertellen kinderen vanuit hun ziel. Iets wat tijdens een gesprek met volwassenen vaak niet tot uiting komt.

Ik vraag door daar waar het kind aangeeft zich onbegrepen, verdrietig en boos te voelen.Onbevooroordeeld en open luister ik naar de diepste lagen van jouw kind om zodoende datgene naar boven te laten komen wat tot dusver onuitgesproken bleef.

Daarvoor hoef je niet naar een praktijk te komen. Ik maak op afstand contact met  jouw kind. Tijdens een Luisterkind®afstemming, luister ik naar wat jouw kind wil vertellen.Puur en zuiver contact.

“P. hebben we ook beter leren kennen. We kunnen meer begrip opbrengen voor zijn buien. Maar doordat we hem beter begrijpen, is hij minder vaak boos.
P. zit beter in zijn vel en dat werkt ook door naar school en naar zijn vriendjes. Hij heeft zijn plekje gevonden. Dat is fijn. Hij gaat volgend jaar naar de plusgroep. Ik denk dat hij dat heel leuk gaat vinden.Wij zijn dus heel blij met jouw afstemmingen. ”

HET KIND STAAT CENTRAAL

Kinderen geven zelf aan wat zij nodig hebben, welke veranderingen zij graag willen zien binnen het gezin en/of schoolsysteem. Kinderen spiegelen, dat kan soms confronterend zijn voor jou als ouder. En tevens ook ontroerend en helend.

Soms vraagt het inzet van alle gezinsleden om de gewenste verandering teweeg te brengen. Ook kan het zijn dat er tijdens de afstemming al een verandering optreedt en/of een probleem situatie opgelost wordt. Het is aan jou als ouder om de verkregen inzichten en de handvatten welke jouw kind zelf aanreikt, toe te passen.

“Het gaat goed bij ons. Ik heb veel aan jouw afstemmingen gehad.
We hebben voor K. een armband gekocht van de steen die jij aanraadde. Zij is daar heel blij mee.
Haar gebit gaat de goede kant op.

Verder genieten we erg van haar betrokkenheid, openheid en vrolijkheid”

AURALIFTERS & ENTITEITEN

Wanneer jouw kind onverklaarbare klachten heeft zoals woede uitbarstingen, angsten, slapeloze nachten en nachtmerries, kan het zijn dat er auralifters aanwezig zijn.Ook kan er sprake zijn van entiteiten. Tijdens een Luisterkind®afstemming begeleid ik hen indien gewenst, naar het Licht en reinig ik de desbetreffende ruimte.

Ouders merken op dat hun kind rustiger slaapt, minder of geen nare dromen meer heeft en zien ineens de onbevangenheid en blijheid in hun kind terugkeren.

“Zojuist een mini-afstemming ontvangen voor onze jongste dochter. Precies onze Sarah!

En haar ziel kon ons gelukkig al een beetje vertellen hoe wij haar kunnen ondersteunen”

Ik luister naar alle kinderzieltjes. Naar de kinderen die worstelen, de kinderen die moeiteloos door het leven lijken te gaan. Het kindje in jou dat nog geboren mag worden, het kindje dat je hebt gedragen en niet op aarde is gekomen.

Ouders vragen zelf een Luisterkind®afstemming aan voor hun kind, kinderen vanaf 10 jaar dienen zelf toestemming te geven.

Luisterkind®afstemming kind   €55     

Daniëlla van de Zande

 Luisterkind®- Werker