De Kracht van Adem

Vervuld van dankbaarheid en diep geroerd voel ik mij na deze magische middag tijdens de workshop gisteren, De Kracht van Adem.
Ontroerd van zoveel mooie en diepgaande processen, de liefdevolle en toegewijde ondersteuning vanuit de zichtbare en onzichtbare wereld. Het was werkelijk prachtig…..

Kracht van Adem 4 20160417_114125

Enkele reacties:

“WOW, wat een ervaring! Niet verwacht dat dit te bereiken is met adem halen”.

“Met angst in mijn hart vanwege mijn longproblemen en hyperventilatie besloot ik toch deze middag te volgen. Maar mijn ervaring is erg positief; veiligheid staat voorop in deze workshop. Alles wordt fijn en duidelijk uitgelegd.Ook al gebeurt er veel tijdens het ademen en ben ik door veel emoties gegaan, het is erg helend en bevrijdend. Dank jullie wel voor deze bijzondere middag. Ik ga een stuk lichter en opgeruimder naar huis”.

“Ik vond het een hele mooie en intense ervaring om via je adem in contact te komen met je onderbewustzijn. Daniella en Diana zijn zeer warme persoonlijkheden die je met liefde door het proces begeleiden. Van in mijn hoofd, weerstand naar ruimte en opluchting. Zo intens dat heb ik vandaag voor het eerst ervaren. Dank jullie wel!”.