Rite van de Baarmoeder

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

De 13de Rite is een waar geschenk aan jezelf. Een eeuwenoud vrouwen ritueel van de Inca’s, de Q’eros indianen uit Peru welke nu doorgegeven wordt over de gehele wereld. Door de zachte energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht versterkt. Pure vrouwenpower!

Vooraf zal ik je vragen om wat voorbereidend werk te doen. We zullen op de dag zelf met elkaar in een veilige ruimte bijeen komen en verbinding maken met dat wat je wilt loslaten en Moeder Aarde.

Vele andere vrouwen gingen jou voor:

“Voor de rite had ik erg veel last van PMS. Nu 2 cycli later had ik er voor het eerst in 4 jaar tijd geen last van. Ik heb naast de rite ook andere dingen gevolgd in mijn proces die hierin bijdragen, maar dit heeft absoluut enorm hierbij geholpen.
Bedankt lieve Daniella!”

“De Rite heeft mij veel gebracht. Ik voel me gesterkt in mijn vrouwelijke kracht en heb nog meer ideeën en inspiratie om met mijn eigen praktijk aan de slag te gaan. Dank Daniella voor je liefdevolle aanwezigheid en begeleiding tijdens deze dag!”

De naam 13th Rite of Munay Ki, Womb Healing, verwijst naar de menstruatiecyclus van 13 manen van een vrouw. Daarom heet zij de 13e Rite. Een Rite bevat een energietransmissie, ook wel initiatie of inwijding genoemd.
De rite is er voor alle vrouwen; met of zonder baarmoeder, wel of geen kinderen gebaard, wel of juist niet meer menstrueren.Jouw gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en veiligheid zal weer volop kunnen stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn.Vanaf het moment dat jij de rite hebt ontvangen, ben je verbonden met de kosmische baarmoeder.
Zie ook http://theriteofthewomb.com/

Wanneer: zondag 22 Mei 2016
Locatie: Yogacampus Statenlaan 8 Arnhem
Tijdstip: 14:00 uur tot ongeveer 17:00 uur
door Womb Keeper Daniella van de Zande
Kosten: €45
Aanmelden: lovely_life@live.nl

max. 8 deelneemsters